Bijeenkomst Trekkersveld ondernemers

Samenwerken aan succesvol ondernemen op Trekkersveld 

Op donderdag 22 september aanstaande organiseert VBZ (Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde) vanaf 17.00 tot 20.00 in The Lux een bijeenkomst over de toekomst van Trekkersveld. Dat is een belangrijk gebied met 190 bedrijven en 4.500 werknemers. Hoe kunnen ondernemers inspelen op de energie transitie, veiligheid, bereikbaarheid of werven personeel? Welke voordelen biedt samenwerken? Die vragen worden op de bijeenkomst met veel praktijkvoorbeelden beantwoord.

Er komt veel op de bedrijven van Trekkersveld af. Denk aan energie transitie, veiligheid, bereikbaarheid of personeel. Samenwerken wordt daarom steeds belangrijker. Een BIZ (Bedrijven Investerings Zone) zorgt dat die samenwerking goed georganiseerd kan worden.

BIZ

Maar die BIZ komt er alleen als de bedrijven dat willen.  “Een BIZ helpt je als onderneming enorm vooruit, denk aan delen van kennis, verkrijgen van subsidies en invloed hebben bij gemeente, provincie, politie, brandweer of energiebedrijven”, aldus VBZ voorzitter en Trekkersveld ondernemer Luuk Salomons.

Praktijk voorbeelden

Hoe dat in de praktijk werkt komt aan de orde op de bijeenkomst “Samenwerken aan succesvol ondernemen op Trekkersveld. Gastsprekers gaan in op voorbeelden van andere bedrijventerreinen en ook de gemeente zal aangeven welke voordelen samenwerken brengt. Ook is er veel gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden kan op info@bedrijfskringzeewolde.nl Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De bijeenkomst is van 17.00 tot 20.00.